Keni provuar të ndani makinën

Keni provuar të ndani dhomën

Është koha për shpërndarjen e sistemit digjital

Ne zhvillojmë zgjidhje
teknologjike për komunitetet

Personalizime

Angazhim

Financim

Dëshironi të provoni
një demonstrim?

PAKETA JONË E PARË E ZGJIDHJEVE

INTELLIGENT
ACTIVATION HUB

INTELLIGENT ACTIVATION HUB ËSHTË:

angazhimi dhe bashkëpunimi i komunitetit në sajë të …

APP VENDASE

Platforma e lançimit të njoftimeve të personalizuara

CHAT

kanale të shpejta të komunikimit për tema, ide, projekte të specializuara.

REVISTA DIGJITALE

Aplikacionet Web për analizë të thelluar dhe grumbullimin e përmbajtjeve për grupet e përdoruesit / zonat me interes

Discover more

BESNIKËRI DIGJITALE

Mjetet e “gamification”: fitimet e krediteve digjitale dhe qasja në një treg të shpërblimeve.

REKLAMIM VENDAS

Rrisni të ardhurat tuaja në sajë të një pakete zgjidhjeje të bazuar në një qasje të bazuar në përmbajtje cilësore

API

sistem integrimi i lehtë

Mundësuar nga

#be Artificial Intelligence

Ofertë e personalizuar e përmbajtjeve dhe aktiviteteve bazuar në profilin e përdoruesit.

“Rezultatet e provuara dëshmojnë se rekomandimi i përmbajtjes është strategjia fituese, por botuesit e ardhshëm të mendimit janë gjithmonë në kërkim të mënyrave për të përmirësuar dhe është e rëndësishme që gjithmonë të adaptohen zgjidhje të reja! Këtu hyn në lojë inteligjenca artificiale! “

Web Publisher Pro 2018

Cilat probleme i zgjidhim?

  • Mendoni dhe veproni “mobile first”
  • Personalizimi i përvojave të përdoruesve
  • Angazhimi i përdoruesve
  • Risi e vazhdueshme
  • Financim i komuniteteve

Rezultatet

Ne jemi i pari shpërndarës sistemi ekonomik digjital që mundësohet nga A.I

INOVACION TEKNOLOGJIK

KOSTOT

ANGAZHIMI I PËRDORUESVE

TË ARDHURAT

MISIONI

Program i vazhdueshëm i inovacionit

Ne ju sjellim funksione ose produkte të reja çdo 3 muaj

Ju gjithashtu mund të informoheni për produkte dhe funksione të reja: ne ju garantojmë raportin më të mirë të cilësisë / çmieve që mund të gjeni në treg!

PROFILI I PARTNERËVE TONË

AGJENCIVE DIGJITALE

Marco është menaxheri i një agjencie dixhitale në rritje të vazhdueshme. Klientët e tij janë në kërkim të vazhdueshëm të zgjidhjeve  të reja për angazhimin e komuniteteve të tyre. Ata duan të shkojnë përtej qasjes klasike të “mediave sociale”.Ata kanë nevojë për mjete që u lejojnë atyre të krijojnë forume tematike të specializuara dhe një shtysë drejt një sistemi efektiv të të njoftuarit.

REDAKTORËT

Andrea është menaxheri i divizionit të “projekteve të veçanta” të një prej shtëpive botuese më të mëdha në Britani të Madhe/ Itali. Klientët e tij janë në kërkim të zgjidhjeve të personalizuara nëpërmjet telefonit. Andrew duhet të kombinojë aftësinë e kompanisë së tij për të ofruar tek klientët përmbajtje cilësore editoriale duke angazhuar mjete inovative që integrojnë karakteristikat e besnikërisë digjitale …

SHOQATAT

Joanna menaxhon një shoqatë të sipërmarrësve. Sektorë të ndryshëm, shumë fusha profesionale për të mbuluar, disa këshilltarë potencialë dhe udhëheqës kyç të opinionit që mund të jenë në dispozicion për të kontribuar. Shoqata po kërkon gjithashtu metoda të reja efektive për të nxitur të ardhurat nga sponsorët.

KONSULTIM NGA BURIMET NJERËZORE

Sarah është udhëheqëse e ekipit në konsultimin për burimet njerëzore. Roli i është të ju ofroj klientëve zgjidhje për t’i dhënë vazhdimësi trajnimit në klasë. Ajo është në kërkim të një mënyre efektive për krijimin e një-në-një ose një-në-shumë të kanaleve të komunikimit. Ajo gjithashtu do të donte të shpërblente angazhimin me disa mjete “gamification”.

ORGANIZUES EVENTESH

Davidi është organizatori i një prej eventeve më të mëdha të teknologjisë në Evropë. Dy problemet kryesore: dhënien e vazhdimësisë gjatë vitit për komunikimin me pjesëmarrësit dhe rritjen e sponsorizimit përmes një plani 12 mujor të tematikave të aktiviteteve të drejtuara drejt komunitetit të eventeve.

Lajmet e fundit nga blog-u ynë

3 key talents for a successful digital transformation!

Digital is accelerating with unprecedented depth, becoming the key catalyst for new business models affecting all industries and governments!   https://www.weforum.org/agenda/2019/06/3-key-talents-for-a-successful-digital-transformation/  

KËRKONI NJË DEMONSTRIM

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të kërkuar akses të menjëhershme në demon tonë.